Un scurt film de presentare,
apasati pe linkul de jos www.youtube.com

Bine v-am găsit în Transilvania, Sovata!
                                 Bine ați venit în Pensiunea FEJER!

     Transilvania și-a obținut renumele internațional, datorită frumuseților naturale, locurilor istorice înregistrate și în patrimoniul mondial al UNESCO și pentru ospitalitatea oamenilor harnici.

     Orașul Sovata joacă un rol important în formarea imajului turistic internațional al regiunii. La Sovata se află Lacul Ursu, singurul lac helioterm din Europa și unicul lac helioterm cu mărimea cea mai mare din lume.
Nămolul sapropelic terapeutic, microclima reconfortantă sunt factori de bază în tratarea bolilor reumatologice, dermatologice și ginecologice. Ștrandul Lacul Ursu stă la dispoziția turiștilor de la începutul lunii iulie până la începutul lunii septembrie.

Cure balneare in Sovata
* balneo și hidroterapie
* ginecologie
* mecano și kinetoterapie
* electroterapie
* fototerapie
* împachetări cu nămol
* inhalații
* dermatologie

     Haideți să cunoașteți regiunile fantastice din Transilvania! Pensiunea FEJER vă așteaptă întotdeauna cu drag! Standardele pensiunii sunt la nivel european, patronul fiind un fost campion de tenis de masă, care sta în Germania, întemeiânduși un nivel de comfort înalt!

     Cum puteți să ajungeți la noi?
Dacă veniți cu autocarul din vest, urmăriți drumul național de la Târgu Mureș către Sovata. Dacă veniți din sud, din direcția Brașovului, folosiți drumul E60 până la intersecția spre Cristuru Secuiesc, iar apoi Odorheiu Secuiesc.
Prin calea ferată, călătoriți cu trenul Sighișoara-Târgu Mureș, iar din Târgu Mureș luați autobusul până la Sovata.

     

http://www.budapest-ferienwohnung.com/

127455 - 19
Created by Globus, 2004